Sessies. Ja, die doe ik ook. Je komt niet zomaar in een ruimte met 4 muren terecht met mij. Daar moet je wel wat voor doen. Je laat je loyaliteit zien en de behoefte om mij te dienen. Je “boekt” niet een sessie bij mij. Je krijgt de eer, nadat je jezelf bewezen hebt om mij te ontmoeten binnen 4 muren.

Binnen die 4 muren kan van alles gebeuren. Zo wilde ik dolgraag een post maken deze week op Twitter. Maar ik twijfelde. Het was nogal een intense foto. Wat ook kan afschrikken. Jullie nieuwsgierigheid werd getriggerd na een oproepje op Twitter óf ik überhaupt de foto wel zou plaatsen.
Met z’n allen werd er “jaaa!” Geroepen. Dus plaatste ik de foto. Stilte eerst. Daarna voorzichtige reacties van ongeloof. Berichten in mijn privébox. Ja ja, jullie met je grote mond. Nu zo stilletjes.

In een sessie kan van alles gebeuren. Van aanbidding tot sissy. Van vernedering tot bont en blauw. Representeert de foto dan wat ik het liefste met iedereen doe? Zeker niet. Ik geniet net zo hard van een sletje. Ik geniet net zo hard van vernedering. Ik geniet net zo hard van high heel worship. Jij hoeft toch ook niet elke dag dezelfde worst op je brood?

Dat is ook een belangrijke taak van mij als Meesteres; inschatten wat iemand aan kan. Mijn inbox werd ook verzocht om het juist wel te ondergaan. Ga ik dan bij een sessie all in? Nee. Ik lees je lichaam. Net zoals bij ballbusting. Met de hardheid van schoppen schat ik in wat je aan zal kunnen. Want soms is de fantasie veel beter dan de werkelijkheid. Soms kan je naar die paar rode striemen met net zoveel trots kijken in plaats van bond en blauw geslagen. Die trots deel ik dan ook. Want hoe prachtig is een slaafje op zijn knieën die 5 forse tikken incasseert die behoorlijk hard zijn? Dan zijn die 5 striemen net zoveel waard als een opengeslagen plek. Net zoveel waard terwijl je kokhalzend mijn high heel achter in je keel hebt. Omdat je het doet om mij te dienen. Hoe kleiner jij wordt, hoe groter ik zal zijn.

Dus kom jij mij dienen? Laat jij je loyaliteit zien aan mij vooraf? Maak jij je klein en kwetsbaar? Dan krijg jij de eer om binnen 4 muren met mij te zijn en ontvang je wat je kan dragen. Zal je mij trots maken, omdat je klein zal zijn. Dan? Dan zal ik je geven wat je aankan.

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content