Er was eens … Tsja. Ik. Ik was er eens. Want vaak krijg ik de vraag: “hoe bent u Meesteres geworden?”
Laat ik daar deze column aan wijden. Want zo nu en dan krijg ik ook de vraag van andere dames hoe ze meer dominant kunnen zijn. Ik vind dat altijd een beetje een rare vraag.

Meesteres speel je niet, dominantie speel je niet. Je bent het. Zo was het ook bij mij. Ik ben altijd dominant geweest in het dagelijkse leven. En zo kwam het dat ik enkele jaren geleden in een gesprek met mijn partner belandde over het verkopen van gedragen slipjes. Het gesprek was vooral grappig, maar het hield mij toch bezig. Op een ochtend had ik het gedaan: ik had een gedragen slipje op marktplaats gezet.

Tot die ene trigger kwam. Die trigger deed mij zo opgewonden reageren op…

Al snel kwamen de eerste berichten binnen. Niet zo zeer om de slipjes te kopen maar de meest uiteenlopende vragen kwamen binnen. Tuffen op de grond en met mijn voet in staan. Panty’s. Foto’s van mijn benen in panty’s. Tot die ene trigger kwam. Die trigger deed mij zo opgewonden reageren op… geld.

Kijkend naar mijn tikkies op mijn telefoon, kwam ik klaar

De vraag was of ik een verhaaltje in wilde spreken. Een verhaaltje hoe ik iemand vernederde, aan het pesten was. Ik knipte het verhaaltje in 4 losse delen en stuurde eerst het eerste fragment. Die jongen werd helemaal opgewonden en wilde natuurlijk ook de rest van de delen kopen. Dit was vernederen en vernederen. En terwijl ik de smekende tikkies zag binnenkomen om de rest van de delen, werd ik enorm opgewonden. Ik begreep het gevoel in het begin denk ik niet helemaal. Maar de combinatie van vernedering, de macht en de tikkies waren een magische cocktail voor mij. Kijkend naar mijn tikkies op mijn telefoon, kwam ik klaar.

Findom was geboren. Ik werd ook hongerig naar meer. Het werd een soort voeding die bleef komen. De kick van de macht was zo enorm! Inmiddels ben ik meerdere jaren verder. En de opwinding blijft. Het machtsspel wordt alleen maar mooier. Ik geniet elke dag van mij als Meesteres. Ik heb en bloei als nooit tevoren en ben ongelofelijk trots. De magische cocktail van vernederen, macht en geld is nog steeds even magisch. Op enkel 1 van de 3 kan ik niet teren, het moet de cocktail zijn van alles bij elkaar.

Slipjes….? Ik heb er daadwerkelijk 1 verkocht. De rest was allemaal zoveel meer dan een slipje komen. Zij zaten in dezelfde ontdekkingsreis waar ik in zat, alleen de andere kant op.

Hoe ik Findom Meesteres ben geworden? Ik ben het niet “geworden”

Ik was het altijd al.

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content