Goede voornemens. Want, inderdaad: we zijn in 2022 beland! Op mijn Twitter stelde ik afgelopen week de vraag: wat zijn jouw goede voornemens? Ooit begon ik het nieuwe jaar: stoppen met roken. Wat vrij kansloos bleek te zijn. Meer sporten heeft ook vaak op mijn lijstje gestaan. Als Findom Meesteres heb ik uiteraard ook goede voornemens. Die zijn nog niet mislukt, nooit.

Ook wilde ik meer slaafjes pijn doen, meer buitenontmoetingen

Zo wilde ik 3 jaar geleden een contractslaafje. Die heb ik inmiddels al bijna 2 jaar. Ook wilde ik meer slaafjes pijn doen, meer buitenontmoetingen. Allemaal gelukt. Mijn voornemen voor dit jaar?  Mijzelf nog meer en groter maken als Findom Meesteres. Want voor degenen die denken: Findom is makkelijk geld verdienen, think again. Want dat is niet zo. Helaas zijn er veel 21-jarigen die wel op die manier denken. Je hand ophouden en schelden. Zelf ben ik niet zo en zo wil ik ook niet zijn.

Dit jaar staan er al leuke dingen op de planning! Komt er in februari een groot artikel in de Linda waar ook ik onderdeel van ben. De prachtige fotoshoot is geweest en het interview gegeven. Maar bijvoorbeeld ook deze column, ik wil jullie meer en meer meenemen in mijn prachtige wereld. Ook is mijn website in de lucht. Deze zal zeker nog meer aandacht moeten krijgen, maar je kan al wel via mijn site contact met mij opnemen.

Elke €5,- die op het podium komt, is een klap met de cane. Elke €10,- een trap op zijn ballen

Dat waren de dingen die al zeker zijn. Maar mijn dromen? Een luxe huis vol slaafjes die mij en mijn partner bedienen en dienen. Mijn stiekeme droom? Een podium. Een podium, een slaafje en publiek. Ik met mijn cane, mijn slaafje op zijn knietjes. Het publiek? Dat bepaalt hoeveel klappen met de cane mijn slaafje zal ontvangen. Elke €5,- die op het podium komt, is een klap met de cane. Elke €10,- een trap op zijn ballen. Die interactie lijkt mij geweldig! Dromen moeten soms dromen blijven, sommige schreeuwen om werkelijkheid te worden. Wat gaat deze droom worden?

Goede voornemens. Sommige komen helemaal goed, sommige totaal niet. Voornemens zijn leuk, grappig. Maar dromen zijn misschien nog belangrijker. Ze laten je streven, ze laten je creatief worden. Dromen geven je een gelukkig gevoel bij voorbaat. Misschien moet ik minder goede voornemens nemen maar meer en groter gaan dromen!

Dus, wat zijn jouw dromen?

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content