De gezellige avond eindigt nog eventjes in de kroeg. Het geluk kan je niet op. Hoewel je als een achterlijke staat te dansen en je best weet dat die shotjes tequila helemaal niet zo verstandig zijn, smaken ze werelds lekker. Having the time of your life! Helemaal nu alles net weer open is, smaakt alles nog veel beter.

De ochtend later lig je brak in je bed. Je hebt lekker brak zijn, een lekkere luie roes de volgende ochtend. Met een glimlach terug kijken lachend om de shotjes. En je hebt beroerd brak zijn; je hoofd bonkt op je lichaam. Je hebt zin in eten maar bij de eerste hap word je er misselijk van. De kraan drink je leeg.

Tóch sta je enige tijd later weer op die dansvloer, dit keer met shotjes vodka: wat is dit toch genieten weer!

Volgens mij heb ik een redelijk beeld geschetst. Met Findom/Femdom is het niet heel veel anders. Die kater bestaat daar namelijk ook. En dat zie je vaker terug dan je zal verwachten! Als je het eenmaal kent, kan je zelf beslissen: voel ik mij hier goed bij of niet, na die kater. Kijk je met een lach terug op die dronken avond?

Een paar honderd euro aanbieden op hun knieën om vervolgens hun benen te spreiden voor wat trappen in hun ballen

Vaak is het na een eerste cashdrop of sessie wat stiller op de radar. Of een slaafje het nu zelf beseft als kater, ik herken ze vaak wel. Ze hebben zolang uitgekeken naar die ontmoeting. De opwinding van een paar honderd euro aanbieden op hun knieën om vervolgens hun benen te spreiden voor wat trappen in hun ballen. De sterretjes twinkelen van genot in hun ogen op dat moment, ze zijn intens gelukkig op de dansvloer. Als ze hebben en kunnen, trekken ze graag hun portemonnee open voor meer, de shotjes tequila smaken namelijk zo goed! Nu de kroegen net weer open zijn is dat moment misschien nog beter voor te stellen. De drankjes smaken zo goed en je blijft maar door gaan. Nu kan de barman beslissen: jij krijgt niet meer. Of hij beslist dat dit geld verdienen is en schenkt je meer en meer in. Beslis ik dat jij je portemonnee verder open trekt of neem ik jou in bescherming?

En als je een goede Meesteres hebt? Dan laat ze je drinken, maar roept een halt toe op het juiste moment

Met een trots en blij gevoel ga je dan weer naar huis. Je kijkt nog even op Skype. Dan zie je een berichtje van mij dat ik enorm trots op je ben, je oortjes beginnen daar nog even van na te gloeien. Tevreden val je in slaap. Het is menselijk dat je de volgende dag begint te evalueren: wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Dat is de kater. En die mag er zijn! Als je een avond flink bent doorgezakt, kruip je de volgende dag ook niet direct tegen de fles vodka aan. Dat is in Findom/Femdom soms niet anders. Als ik op dat moment mijn aandacht zou opeisen, dan is het voor jou wel gedaan. Let wel, sommige houden van die kater: niet iedereen heeft die kater uiteraard.
De kater duurt soms een dag, soms een paar en soms meerdere weken. Het is zo goed om te beseffen dat dat oké is! Als je een goede Meesteres hebt dan weet ze van het fenomeen. Als ze goed kan inschatten dat die kater bij jou van toepassing is, zal ze niet boos zijn dat je eventjes stil was. Die kater heeft ook zijn ruimte nodig. Het maakt je toegewijder aan je Meesteres.

Dus als je mij naar een paar dagen weer appt? Terugkijkend met een glimlach en warm gevoel van binnen? Dan ben ik er voor je, zal ik luisteren. Ervaren we samen het warme gevoel en kijken we terug op een fijne sessie. Dan? Na een tijdje? Dan stuur je zelf een bericht of krijg je die van mij;

Kom lelijkerd, we gaan lekker naar kroeg! Dan kruip je aan de riem achter mij aan, met een warm gevoel van binnen. Weet je dat het veel te fijn gaat worden en heb je morgen vrij gehouden voor de eventuele kater. En als je een goede Meesteres hebt? Dan laat ze je drinken, maar roept een halt toe op het juiste moment. Zodat je morgen in bed ligt met een lekkere roes. Uitkijkend naar de volgende kroegavond.

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content