Findom is op vele manieren uit te leggen en te beleven. De meeste mannen hebben toch een fantasie. Maar moet die fantasie ook uitkomen? Of is juist enkel de fantasie hebben voldoende?

“Alstublieft Queen, een bol.com kaart”. Vol smart checkt hij nu om de 5 minuten zijn Skype om te zien of ik al gereageerd heb. Een teken van leven. Want een “dank je wel”? Die zal hij nooit krijgen. Enkel een “good boy” of “keurig sletje”. Ik zeg namelijk nooit dank je wel tegen mijn slaafjes of subjes. Ze moeten namelijk dankbaar zijn dat ik mijn aandacht aan hen geef. Dat is nu ook juist de kick bij sommige.

Op zondagochtend is het de bedoeling dat je mij goedemorgen wenst en mij vraagt om een tikkie of een kadobon stuurt. Tikkies zijn erg leuk. Ik ontvang dan via Skype een uitgebreide goedemorgen en de wens om “alstublieft een tikkie te sturen”. Als ik dan wakker word, stuur ik soms maar 1 bericht: een tikkie. Zonder iets te zeggen. Lekker mellow draai ik mij dan om en voel de tintelingen her en der opkomen. Heerlijk gevoel.

Die drang om te betalen en de wens om iets terug te ontvangen; soms gebeurt dat en soms niet.

Soms krijg je een “good boy”. Soms een foto of een filmpje. Soms…? 4 keer achter elkaar niets. Deze week lukte het een slaafje niet op de een of andere manier om het tikkie te betalen. Het heeft 3 dagen geduurd voordat het lukte. Er was uiteindelijk een foutmelding via de app. Toen het via internet wel lukte, was het schattige jongetje helemaal gelukkig.

Zijn ze dan altijd ongelukkig als ze er niets voor terugkrijgen?

Zeker niet… Het maakt ze nog gedrevener om mij nog meer te pleasen. Wanneer ze dan na 5 keer sturen een glimlach, foto of filmpje ontvangen, zijn ze de koning te rijk.

De hoop van Findom. De mooie balans. De kriebels van geld sturen, de spanning van eventuele reactie. Nooit een “dank je wel”. Altijd de waardering, glimlach en kriebels. De hoop van Findom!

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content