December, de maand van Sinterklaas, kerst en nieuwjaar. Een dure maand. Een maand waar veel mensen ook mee worstelen; hoe geef je alles op de goede manier uit om met oud & nieuw nog genoeg over te hebben? Jij denkt dat dat struggles zijn? Voor een Findomslaafje is het vaak nog veel ingewikkelder.

Sommigen hebben namelijk een gezin, een vrouw of andere verplichte kosten. Eten net even dat dure vlees wat ze normaal niet halen. Maar… dan komt die Findomkant om de hoek kijken. Want hoe fijn de decembermaand ook is, de kick om hun Queen of Meesteres te geven wat ze verdienen is ook immens groot. Moeten “wij” ze dan maar leegtrekken en dat ze zelf maar zien hoe ze het redden? Sommige Findommeesteressen zullen dat doen. Maar juist die verantwoordelijkheid moet ik dragen, vind ik. Dat betekent beheersing van beide kanten. Maar nog belangrijker? Leiding vanuit mij als Queen.

Want hoe graag ik de financiële overgave ook wil: ik vind er geen lol aan om iemand financieel kapot te maken of in de problemen te brengen

Het liefste bieden ze hun kerstbonus of dertiende maand op hun knieën bij mij aan. Die gedrevenheid is fantastisch mooi om te zien en zo opwindend. Ik koester dat. Maar soms… Soms moet ik een halt toeroepen. Voor elk slaafje is dat anders. Sommigen vinden het juist een kick om niet dat luxe vlees te mogen eten, maar sommigen benadelen hun gezin. Bij dat laatste grijp ik in. Want hoe graag ik de financiële overgave ook wil: ik vind er geen lol aan om iemand financieel kapot te maken of in de problemen te brengen. Lopen op het randje mag soms best, maar dat randje mag je nooit overschrijden, vind ik. Dan ben ik degene die bescherming moet bieden tegen zichzelf, tegen de verslaving van Findom.

Over de Findomkater zal ik later nog eens een column wijden, een bijzonder iets is dat

Ik ga dan kijken hoe het wel kan. Van vele slaafjes heb ik hun financiële overzicht, dus over het algemeen kan ik een goede inschatting maken.
Een voorbeeld – mijn slaafje heeft onlangs de vakantie-aanbetaling voor volgend jaar voldaan. Ook heeft hij deze week een doos Salentijnwijn kado gedaan voor de kerst. Hij moest eigenlijk zijn kerstpakket inleveren bij mij, maar dat zou achterdocht kunnen geven bij het thuisfront. Dus stelde hij zelf voor een financiële bijdrage te doen in plaats van zijn kerstpakket af te geven. Dit deed hij keurig. Diezelfde middag gingen we een nieuwe zweep halen. Hij kruipend achter mij aan, aan de riem. Op dát moment had ik van hem kunnen eisen zijn pinpas te kunnen geven. Hij had dat met liefde en opwinding gedaan. Maar de kater…? Die zou later zéker komen. Over die kater zal ik later nog eens een column wijden, een bijzonder iets is dat. Even terugkomend op dat moment in de winkel nu. In de opwinding van het slaafje, had hij zijn pinpas zonder blikken of blozen afgegeven; hij had het waanzinnig gevonden. Maar ik maakte de keuze dat niet te doen. Net dat stukje bescherming wat ze soms nodig hebben. Dat maakt Findom zeker niet minder leuk. De overgave en trots naar mij toe groeit dan alleen maar.

Dat hij 50 euro minder heeft betaald en die aan mij heeft aangeboden op zijn knieën

December. Een maand met struggles voor Findomslaafjes. Aan mij de taak dat in balans te houden. Dat ze wél bubbels kunnen drinken met oud en nieuw. Maar trots naar hun glas kijken, omdat de fles een stuk goedkoper was dan voorheen. Dat hij 50 euro minder heeft betaald en die aan mij heeft aangeboden op zijn knieën. Dan zal hij nog een slok nemen en zal die goedkope cava 10 keer beter smaken dan de dure champagne van de vorige jaren.

Terug naar homepage

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content