Onlangs mocht ik een paar dagen bij Queen Jazz in een vakantiehuisje te gast zijn om Haar te dienen. Ik had het voorrecht om boodschappen voor Haar te kopen en de koffers bij Haar thuis op te halen. Met een uurtje voorsprong mocht ik mij bij de verhuurder melden om de sleutel van het huisje op te halen zodat ik Queen Jazz Haar komst kon voorbereiden. De verhuurder liep met mij mee naar het vakantiehuisje en gaf mij tekst en uitleg. Ondanks de bescheiden afmetingen van het huisje is de inrichting mooi en netjes, speels, knus en niet minder belangrijk romantisch. Bij de tafel staan twee stoelen, naar de verhuurder zijn zeggen één te weinig. De derde stoel is niet nodig want ik zit toch op de vloer wilde ik zeggen maar op de een of andere manier kreeg ik die woorden niet uit mijn mond. Als de verhuurder vertrekt begin ik met het uitpakken van Queen Jazz Haar koffers, leg Haar kleding netjes in de kast en ruim de boodschappen op. Als de houtkachel en kaarsen branden maak ik Queen Jazz Haar meegenomen speeltjes schoon. Zonder de speeltjes bij naam te noemen trok één speeltje mijn aandacht, zo mooi en elegant kan een speeltje zijn. Bij het schoonmaken van dat speeltje voelde ik eventjes een tinteling in mijn lichaam. Een ander speeltje komt mij bekend voor, het zou wel eens kunnen zijn dat ik die indertijd voor Queen Jazz heb besteld. Als ik dan ’s avonds op bed lig en Queen Jazz hoor genieten val ik, gekooid en met plugje in, met een glimlach en een tevreden gevoel in slaap.

De volgende dag mag ik samen met Queen Jazz en Meester Alexander naar de stad om daar te gaan lunchen. Bij het lezen van de menukaart bepaalt Queen Jazz bij een gemoedelijke maar toch formele sfeer wat ik ga eten en drinken. Alsof de ober het aanvoelt spreekt hij bij het opnemen van de bestelling Queen Jazz aan. Hoewel tomatensap niet mijn voorkeursdrinken is liet ik het mij in bedekte termen goed smaken. Bij terugkomst in het huisje verspreek ik mij door het woord alstublieft uit te spreken als alsjeblieft. Nu wil het geval dat Queen Jazz mij min of meer vaker op deze verspreking betrapt echter nu was de verspreking duidelijk te horen. Queen Jazz reageert terecht boos en sommeert mij bij Haar te melden door bij Haar voeten te gaan zitten. Voor ik er ook maar erg in heb voel ik Haar vlakke hand in mijn gezicht. Hard en meedogenloos laat Queen Jazz weten niet gediend te zijn van deze verspreking. Ik voelde mij vernederd, gebroken en beschadigd. Ik heb mij nog nooit zo eigendom van Queen Jazz gevoeld als dat moment en realiseerde ik mij des te meer dat ik Haar bezit ben, Zij beschikt over mij. Door het toebrengen van pijn als met de Cane of een paar trappen in mijn ballen maakt Queen Jazz onder andere duidelijk van wie ik ben maar een face slap versterkt het besef van Haar bezit te zijn enorm. Achteraf, de verspreking ten spijt, had ik een enorm opgelucht en dankbaar “ik ben Haar bezit” gevoel over mij.

’s Avonds na het eten als alles is opgeruimd en de vuile vaat in de vaatwasser is gezet vraagt Queen Jazz of ik mij over Haar schoot wil buigen. Mijn billen krijgen er van langs met allerhande attributen. De pollepel, rugborstel, een paddle met dubbel blad maar ook Queen Jazz Haar vlakke hand maakt letterlijk indruk op mijn billen. Het gevoel wordt aangenaam als even later Queen Jazz Haar hand stil op mijn billen legt, even streelt met een paar vingers of krast met een nagel wat heel gevoelig kan zijn. Op Queen Jazz’ verzoek neem ik geknield plaats voor een Cane sessie. Doorgaans hebben mijn billen tijd nodig om op temperatuur te komen. Queen Jazz voelt dit goed aan en na verloop van tijd slaat Ze steeds harder. Dan volgt een lange serie ritmische tikken. Helaas lukte het mij niet om in subspace te komen, waarschijnlijk was ik op dat moment te nuchter of te gespannen. In chats met andere slaafjes had ik al eens aangegeven dat als Queen Jazz het wil ik ook Meester Alexander wel zou willen dienen. Queen Jazz was overigens inhoudelijk op de hoogte van deze gesprekken. Doorgaans is Meester Alexander onzichtbaar aanwezig. Zo nu en dan hanteert Hij bij mij ook de Cane en in afwezigheid van Queen Jazz gehoorzaam ik Hem. Ik was dan ook niet verbaast dat Queen Jazz mij vroeg of ik naast Haar ook Meester Alexander wil dienen. Terwijl ik heel toevallig geknield zat richting Meester Alexander antwoordde ik met “ja Meesteres, dat wil ik”. Dan gebeurt er iets bijzonders wat ik nooit zal vergeten. Terwijl Meester Alexander de Cane van Queen Jazz overneemt gaat Queen Jazz gehurkt voor mij zitten en legt Ze Haar handen op mijn rug. De combinatie van de Cane sessie van Meester Alexander en Queen Jazz Haar warme handen op mijn rug gaf mij een waanzinnig goed gevoel, ik voelde mij bevrijd. Queen Jazz gebruikte de woorden “geef je maar over aan ons, bij ons ben je veilig”. En dat wil ik, mij veilig en vertrouwd voelen bij mijn Meesteres en Godin Queen Jazz en Meester Alexander.

Bijzondere momenten, ik denk daar vaak aan terug. Terwijl ik deze bijzonder momenten na enkele maanden “op papier” zet groeit mijn verlangen om het te herbeleven. Ik zou deze ervaringen voor geen goud willen missen.

Home

Wil je contact met Mij vul dan je gegevens in. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Check ook je spam box. Spreek Mij op de juiste wijze aan maar bedenk: geen tribute is geen aandacht.


Scroll down to content